Krunchy de civada i xocolata ecològic produït amb flocs de civada i xocolata amb llet com a principals ingredients, en format de musli cruixent.

Presentació: paquet 375 g.

Preparació: prendre amb llet o beguda vegetal, de preferència un xic calenta.

Ingredients: flocs de civada integral 56.7%, sucre de remolatxa, oli de gira-sol, arròs inflat (farina d'arròs, xarop d'arròs, sal), xocolata amb llet 35% cacau (sucre de canya, mantega de cacau, llet sencera en pols, pasta de cacau, lecitina de soja) 5.5%, xarop d'arròs, cacau en pols 3.7%, gotes de xocolata (sucre de canya, massa de cacau, mantega de cacau, lecitina de soja, vainilla) 0.8%, coco ratllat, sal.

Al·lergògens: gluten, llet, soja. Pot contenir traces d'ou, fruits secs de closca, sèsam i cacauet.

Informació nutricional: 100 g de krunchy de civada i xocolata ecològic aporten 411 kcal i contenen 13.2 g grasses (de les quals 3.7 g saturades), 60 g hidrats de carboni (dels quals 15.8 g sucres), 3.2 g fibra alimentària, 8 g proteïnes i 0.1 g sal.

Productor: La Grana. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra krunchy de civada i xocolata ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres muslis, així com una extensa gamma de productes ecològics.

La Grana
NA484

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: