La planta de marrubí ecològic (Marrubium vulgare) conté 1% marrubiïna, entre altres terpenoides, àcid marrubíic, colina, tanins, saponòsids i flavonoides. La flor és la part de la planta amb major concentració de principis actius.

Propietats: S'utilitza com antitussígen, per tractar la bronquitis i la tos ferina, entre altres afeccions bronquials. Té propietats digestives, activant les papil·les gustatives i la gana, i per combatre indigestions, flatulència, vesícula poc activa.

Ingredients: Marro procedent d'agricultura ecològica.

Al·lèrgens: -

Productor: Herbes del Molí. Certificat d'agricultura ecològica ES-VA-AE.

Lliurament a domicili: compra marro ecològic en bossa online i rep-lo còmodament a casa teva. Aprofita per incloure altres herbes, així com una àmplia gamma de productes ecològics.


Herbes del Molí és un productor alacantí d'herbes medicinals ecològiques. Fundat per 3 joves que van recuperar un molí amb 500 anys d'història i es van especialitzar en el cultiu, recol·lecció, assecat, destil·lació i processos de transformació de les plantes medicinals. També produeixen sobres d'infusions amb la marca Artemis. Certificació ES-ECO-020-CV.
HM142

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: