La col·lecció d'infusions associades als txakres combina la saviesa iòguica amb herbes i espècies per crear mescles delicioses i úniques que ens proporcionin benestar especialment en cadascun dels txakres associats.

La naturalesa del sisè txakra o Ajna és la intuïció. Situat a l'entrecella, es caracteritza per l'absència de desitjos, l'obertura a noves idees, alts ideals, visualització i consciència àtmica.

La naturalesa del setè txakra o Sahasrara és l'enteniment i il·luminació. Situat a la coroneta, actua a la vida guiat per l'Ésser. Es reflecteix el diví.

Aquesta infusió simbolitza l'estat d'intuïció, clarividència i pau interior. La meva ment és lliure.

El txakra Vision ecològic, anteriorment denominat Delighted, combina cúrcuma, gingebre i llimona, juntament amb altres aromes.

Ingredients: cúrcuma 50%, gingebre 19%, herba llimona, arrel de regalèssia, pebre negre, suc de llimona, menta piperita 3%, canyella, murta llimona, marialluïsa, pell de llimona 1%, extracte de llimona, cardamom, clau.

Productor: Shoti Maa. Certificat d'agricultura ecològica DE-ÖKO-003.


Shoti Maa (petita mare) és una marca de Hari's Treasure, empresa holandesa creada en 2008 per cofundadors de Yogi Tea que preserven l'esperit original del projecte. Certificat d'agricultura ecològica DE-ÖKO-003.
HT06

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: