Les fulles de romaní ecològic (Rosmarinus officinalis) contenen 1-2.5% d'oli essencial, en el qual destaquen: 1,8-cineol, ?-pinè, càmfora, canfè, ?-terpineol. També conté polifenols (àcid cafeic i rosmarínic), flavonoides, lactones diterpèniques i triterpens.

S'utilitzen per la seva acció colerètica (augmenta la producció de bilis) i colagoga (estimula l'expulsió de bilis). Això permet tractar trastorns digestius, particularment deguts a deficiències hepatobiliars. A més és antiinflamatori i antioxidant.

Mode d'ús: 2 cullaradetes per ¼ l aigua. Deixar en infusió 8-10 minuts.

Productor: Herbes del Molí. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-020-CV.


Herbes del Molí és un productor alacantí d'herbes medicinals ecològiques. Fundat per 3 joves que van recuperar un molí amb 500 anys d'història i es van especialitzar en el cultiu, recol·lecció, assecat, destil·lació i processos de transformació de les plantes medicinals. També produeixen sobres d'infusions amb la marca Artemis. Certificació ES-ECO-020-CV.
HM084

Productes relacionats

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: