Artemísia ecològica (Artemisia vulgaris), de la qual s'aprofita tota la planta per a preparar infusions.

L'artemísia té múltiples propietats, entre les quals antiinflamatòria, antisèptica, inmunomoduladora, vermífuga i hepatoprotectora. S'usa per a tractar problemes intestinals, per a eliminar toxines hepàtiques, combatre paràsits interns, com a repel·lent de mosquits, i estudis actuals apunten al fet que actua sobre les cèl·lules tumorals.

Presentació: bossa compostable i lliure de plàstic amb 35 g de planta.

Preparació: s'afegeix una cullerada de planta a 200 ml d'aigua a punt d'ebullició, s'apaga i deixa reposar 5 minuts i després es filtra.

Ingredients: artemísia planta (Artemisia vulgaris).

Al·lergògens: -

Productor: Herbes del Molí. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV.

Lliurament a domicili: compra artemísia ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres herbes medicinals, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Herbes del Molí és un productor alacantí d'herbes medicinals ecològiques. Fundat per 3 joves que van recuperar un molí amb 500 anys d'història i es van especialitzar en el cultiu, recol·lecció, assecat, destil·lació i processos de transformació de les plantes medicinals. També produeixen sobres d'infusions amb la marca Artemis. Certificació ES-ECO-020-CV.
HM153

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: