El formatge de cabra a les fines herbes ecològic ha estat distingit amb els premis Medalla de plata al Lactium 2013 - Medalla de plata al CapraEspaña 2013.

Es destaca per l'aspecte exterior atractiu per la presència massiva d’herbes aromàtiques. Olor característica de bosc i mar, destacant per sobre d’elles la sajolida.

Al tall l’aspecte és blanc, compacte, de pasta tancada i tova. Destaca en gust per les notes característiques d’herbes, resultant en conjunt un formatge molt aromàtic. La seva textura és delicada, fosa i tendeix a una cremositat inusual, que allarga el gust del formatge. L’aroma és igualment herbàcia i floral intens i amb un post-gust que tendeix al fruit sec cru, però on també apareixen les característiques notes vegetals.

Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics, plantes aromàtiques 1.5%.

Productor: Formatges Mas el Garet. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.


Mas Garet neix en 1999 a partir de 100 cabres, sent en 2007 quan creen la formatgeria i elaboren els seus propis formatges, guanyadors de diversos guardons. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.
MG12

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: