Parmesà reggiano ratllat ecològic, clàssic formatge italià produït a partir de llet de vaca sense pasteuritzar amb el que acompanyar molts plats de pasta.

Presentació: paquet 80 g. A conservar en fred.

Preparació: per a espolvorejar en els teus plats de sopa, pasta, pizza, etc.

Ingredients: llet de vaca, sal, quall.

Al·lergògens: llet.

Informació nutricional: 100 g de parmesà ratllat ecològic aporten 402 kcal i contenen 30 g grasses (de les quals 20 g grasses saturades), 0 g hidrats de carboni (dels quals 0 g sucres), 32 g proteïnes i 1.6 g sal.

Productor: Sant'Anna. Certificat d'agricultura ecològica IT-BIO-004.

Lliurament a domicili: compra parmesà ratllat ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres lactis, així com una extensa gamma de productes ecològics.

NA467

Productes relacionats

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: