El formatge de cabra al pebre negre ecològic és un excel·lent formatge madurat durant 2 a 3 setmanes. El seu aroma floral i el gust del pebre suau fan que combini perfectament amb amanides, o que es pugui degustar tal qual. Se sol treure la capa de pebre al menjar, però es pot menjar si es vol. Premiat amb la medalla d’or al World Cheese 2009.

Ingredients: llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics, pebre negre 1.5%.

Productor: Formatges Mas el Garet. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.


Mas Garet neix en 1999 a partir de 100 cabres, sent en 2007 quan creen la formatgeria i elaboren els seus propis formatges, guanyadors de diversos guardons. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.
MG03

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: