La mel de romaní ecològica és un reconstituent extraordinari que proporciona a les persones cansades to i energia. És eficaç per a afeccions hepàtiques. Es considera que potencia la memòria i ajuda en cas de migranya i mal de cap.

Mode d'ús: donat el seu sabor aromàtic, subtil i delicat, és un excel·lent acompanyant d'aliments que desitgem mantinguin el seu sabor, com ara iogurt, quallada o mató.

Productor: Sierra del Sorbe. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-001-CM.


Sierra del Sorbe neix a Guadalajara en 1994 de família d'apicultors que produeixen mel i altres productes apícoles. Els productes de GuanaNatur compten amb la certificació ecològica ES-ECO-001-CM. Els ruscos s'emplacen a l'Alcarria, comarca on trobem el Parc Natural de la Serra Nord de Guadalajara, lloc de naixement del Riu Sorbe. Donada la seva altitud, el rigor climàtic i ser zona protegida, s'obtenen mels d'alta qualitat.
NA114

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: