Netejador de WC ecológic basat en ingredients d'origen vegetal. Remou restes de calç i taques fins i tot en llocs poc accessibles. Elimina olors desagradables i deixa una essència fresca de cítric. Ideal per a sanitaris, aigüeres i altres superfícies on es diposita calç.

Presentació: envàs 750 ml. Envàs sostenible 100% de PET reciclatge.

Mode d'ús: per a obrir l'ampolla, pressionar la tapa alhora que es gira. Aplicar a l'interior del vàter i deixar actuar una breu estona. Després tirar de la cadena. Tancar l'ampolla fermament.

Composició: >30% aigua, <5% àcid cítric, citrat sòdic, surfactant del sucre no iònic, surfactant aniònic, goma xantana, perfum, limonè, linalool, geraniol, citral, caramel.

Tipus d'ingredients: el 100% dels ingredients són d'origen natural. No conté derivats petroquímiucos, transgènics OGM, colorants sintètics, conservants sintètics, aromes sintètiques ni microplàstics. Ús apte per a vegans.

Productor: Sodasan. Certificat Nature Care.

Lliurament a domicili: compra netejador de WC ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes de neteja, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
NA498

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: