El sabó rentaplats Beltrán Vital neta i desgreixa tot tipus de vaixella i utensilis de cuina, sense ser agressiu amb la pell.

No conté perfums, colorants, blanquejants ni substàncies d'origen animal. S'aconsella per a tothom, ja que menys químics equival a cuidar-nos i cuidar el medi ambient. S'aconsella específicament per a persones amb al·lèrgies, asma, diabetis, pells sensibles i que pateixin SQM. A més es pot considerar un producte vegà, al no contenir ingredients d'origen animal.

El rentavaixella Beltrán Vital també pot utilitzar-se per a la neteja de banys i rajoles, evitant l'ús d'altres productes que puguin contenir al·lergògens. Després de la neteja de les diferents superfícies, s'aconsella esbandir amb un drap amb aigua i assecar amb un drap sec.

Productor: Beltrán. Sense certificat de producció ecològica. Recomanat per l'Associació Valenciana de Sensibilitat Química.


Jabones Beltrán produeix saboneria natural des de 1921, amb certificació ecològica Ecocert des de 2011. Situats a Almazora (Castelló) són l'única empresa familiar de saboneria centenària. Productes per a la llar, la roba i la higiene amb ingredients 100% naturals i línies ecològica o SQM.
BG24

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: