Els macarrons blancs d'espelta ecològics són una pasta d'assecat lent, estirada amb motlles de bronze per a aconseguir un producte d'alta qualitat. Es produeixen amb espelta del Moianès, on es conrea, es mol el gra i es prapara la pasta, secundant així l'economia del territori.

Presentació: paquet de 500 g.

Preparació: tirar la pasta en aigua bullent amb sal. Temps de cocció 13-15 minuts.

Ingredients: sèmola d'espelta.

Al·lergògens: pot tenir traces d'ou i soja. Conté gluten.

Informació nutricional: 100 g de macarrons blancs d'espelta ecològics aporten 365 kcal i contenen 1.71 g grasses (de les quals 0.33 g àcids grassos saturats), 76.00 g hidrats de carboni (dels quals 1.80 g sucres), 11.39 g proteïnes i 0.17 g sal.

Productor: Bonapasta. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra macarrons blancs d'espelta ecològics online i rep-los còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres pastes, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Bonapasta produeix pasta ecològica d'assecat lent per a no alterar les seves propietats nutricionals. L'estirat de la pasta s'efectua en motlles de bronze , premsant a baixa pressió. El resultat és una pasta de gran qualitat i molt més gustosa que les industrials d'assecat ràpid. Es pot qualificar com una pasta bio de Km 0 , perquè els cereals es conreen en el Moianès i comarques pròximes, la molta s'efectua a Moià, així com la producció de la pasta i la logística de distribució. Els cereals usats són blat i espelta, refinat o integral. La pasta ecològica Bonapasta compta amb la certificació ES-ECO-019-CT. La certificació ecològica garanteix que no s'usen pesticides ni adobs sintètics, les llavors no són transgèniques i a la pasta no se li afegeixen additius químics. El 2010 Bonapasta va rebre el guardó a millor producte en el marc de la Fira Biocultura de Barcelona.
NA212

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: