Lasanya integral ecològica, a base de sèmola integral de blat dur. Tria el teu farciment i prepara lasanya amb fins a 3 capes.

Presentació: paquet 500 g.

Preparació: en una font per a forn, alternar una capa de salsa amb beixamel i una de lasanya, fins a formar 3 capes. Cobrir amb salsa i parmesà i fornejar a 200 °C durant 30 min.

Ingredients: sèmola integral de blat dur.

Al·lergògens: conté gluten. Pot contenir traces de soja, mostassa i llavors de sèsam.

Informació nutricional: 100 g de lasanya integral ecològica aporten 333 kcal i contenen 3.0 g grasses (de les quals 0.8 g saturades), 58 g hidrats de carboni (dels quals 3.8 g sucres), 11 g fibra alimentària, 13 g proteïnes i 0 g sal.

Productor: Castagno. Certificat d'agricultura ecològica IT BIO 007.

Lliurament a domicili: compra lasanya integral ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres pastes, així com una extensa gamma de productes ecològics.


La finca Castagno de Piemonte (Itàlia) produeix des de 1912 pasta de qualitat, disposant de molí propi. A partir dels 70 tota la producció és ecològica. El secret del seu sabor està en usar farines selectes 100% integrals i en l'assecat lent i a baixa temperatura de la pasta. Certificació IT BIO 007.
CV99

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: