Galets blancs de blat
Referència: NA479
Paquet 500 g
Els galets blancs de blat ecològics són una pasta d'assecat lent, estirada amb motlles de bronze per a aconseguir un producte d'alta qualitat. Es consumeixen sobretot en els menjars nadalencs.
Presentació: paquet de 500 g.
Preparació: tirar la pasta en aigua bullent amb sal. Temps de cocció 16 minuts.
Ingredients: sèmola de blat dur.
Al·lergògens: pot tenir traces d'ou i soja. Conté gluten.
Informació nutricional: 100 g de galets blancs de blat ecològics aporten 341 kcal i contenen 1.5 g grasses (de les quals 0.35 g àcids grassos saturats), 68 g hidrats de carboni (dels quals 2.6 g sucres), 3.9 g fibra alimentària, 12 g proteïnes i 0.01 g sal.
Productor: Bonapasta. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.
Lliurament a domicili: compra galets blancs de blat ecològics online i rep-los còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres pastes, així com una extensa gamma de productes ecològics.

Bonapasta produeix pasta ecològica d'assecat lent per a no alterar les seves propietats nutricionals. L'estirat de la pasta s'efectua en motlles de bronze , premsant a baixa pressió. El resultat és una pasta de gran qualitat i molt més gustosa que les industrials d'assecat ràpid. Es pot qualificar com una pasta bio de Km 0 , perquè els cereals es conreen en el Moianès i comarques pròximes, la molta s'efectua a Moià, així com la producció de la pasta i la logística de distribució. Els cereals usats són blat i espelta, refinat o integral. La pasta ecològica Bonapasta compta amb la certificació ES-ECO-019-CT. La certificació ecològica garanteix que no s'usen pesticides ni adobs sintètics, les llavors no són transgèniques i a la pasta no se li afegeixen additius químics. El 2010 Bonapasta va rebre el guardó a millor producte en el marc de la Fira Biocultura de Barcelona.