Els espaguetis blancs d'espelta ecològics són una pasta d'assecat lent, estirada amb motlles de bronze per a aconseguir un producte d'alta qualitat. Es produeixen amb espelta del Moianès, on es conrea, es mol el gra i es prapara la pasta, secundant així l'economia del territori.

Presentació: paquet de 500 g.

Preparació: tirar la pasta en aigua bullent amb sal. Temps de cocció 13-15 minuts.

Ingredients: sèmola d'espelta.

Al·lergògens: pot tenir traces d'ou i soja. Conté gluten.

Informació nutricional: 100 g d'espaguetis blancs d'espelta ecològics aporten 365 kcal i contenen 1.71 g grasses (de les quals 0.33 g àcids grassos saturats), 76.00 g hidrats de carboni (dels quals 1.80 g sucres), 11.39 g proteïnes i 0.17 g sal.

Productor: Bonapasta. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra espaguetis blancs d'espelta ecològics online i rep-los còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres pastes, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Bonapasta és una pasta ecològica Km 0 de gran qualitat, produïda artesanalment a Moià a partir de cultius propers. En utilitzar motlles de bronze, s'obté una pasta més rugosa, i l'aigua i les salses penetren millor. Assecat a baixa temperatura per preservar les característiques nutricionals i de textura de la pasta. Certificació ES-ECO-0019-CT.
NA211

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: