Els sedanis de llenties vermelles ecològics tenen un alt contingut en proteïna vegetal, i són una font important de fibra, ferro i fòsfor. S'obtenen mitjançant un procés d'assecat a baixa temperatura.

Ingredients: farina de llenties vermelles, aigua.

Preparació: Abocar 100 g de pasta per 1 l d'aigua bullint. Afegir un polsim de sal i coure 5 a 7'. Escórrer i barrejar amb salsa de tomàquet. Es pot afegir una mica d'oli d'oliva verge extra.

Productor: Castagno. Certificat d'agricultura ecològica IT BIO 007.


La finca Castagno de Piemonte (Itàlia) produeix des de 1912 pasta de qualitat, disposant de molí propi. A partir dels 70 tota la producció és ecològica. El secret del seu sabor està en usar farines selectes 100% integrals i en l'assecat lent i a baixa temperatura de la pasta. Certificació IT BIO 007.
CV92

Productes relacionats

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: