Les espirals de cigrons ecològiques tenen un alt contingut en proteïna vegetal, i són una font important de fibra, manganès, ferro i fòsfor. S'obtenen mitjançant un procés d'assecat a baixa temperatura.

Ingredients: farina de cigrons, aigua.

Preparació: Abocar 100 g de pasta per 1 l d'aigua bullint. Afegir un polsim de sal i coure 5 a 7'. Són deliciosos amb romaní: pelar un all i sofreir en paella, afegir romaní picat, tirar les espirals escorregudes i saltejar-les a foc mitjà uns minuts.

Productor: Castagno. Certificat d'agricultura ecològica IT BIO 007.


La finca Castagno de Piemonte (Itàlia) produeix des de 1912 pasta de qualitat, disposant de molí propi. A partir dels 70 tota la producció és ecològica. El secret del seu sabor està en usar farines selectes 100% integrals i en l'assecat lent i a baixa temperatura de la pasta. Certificació IT BIO 007.
CV93

Productes relacionats

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: