Pizza vegetal ecològica, una deliciosa pizza fresca gurmet amb la qual improvisar un sopar i quedar super bé.

Presentació: paquet amb una pizza de 450 g envasada en atmosfera protectora.

Preparació: escalfar el forn a 250 °C, col·locar la pizza sense embolcall en la part inferior del forn i afegir una mica d'oli d'oliva, fornejar 6-7 minuts.

Ingredients:

Base 51.6%: farina de blat, aigua, puré de tomàquet, mescla de farines (farina de blat, farina de civada, flocs de civada, llavors de lli marró, llavors de gira-sol, gluten de blat, sal, llavors de carbassa), oli d'oliva verge extra, sal, llevat.

Guarnició 48,3%: verdures fornejades 28,6% (pebrot vermell, carbassó, albergínia, ceba, pastanaga, oli de gira-sol, sal), mozzarella 19,8% (llet pasteuritzada, sal, ferments làctics, quall microbià).

Productor: Natureco. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.


EcoSolc neix el 2018, sent la línia d'envasats de Natureco, a partir de productes de qualitat i proximitat. Envasen cereals, llegums i llavors en atmosfera protegida, per aconseguir una millor conservació dels productes i les seves propietats.
NA464

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: