Salsitxa vegetal estil alemanya ecològica, a base de gluten de blat i soja. Té un alt contingut en proteïna i és font de fibra.

Presentació: paquet 230 g amb 4 salsitxes. Conservar refrigerat.

Preparació: posar oli a la paella, escalfar a foc mitjà i llavors tirar les salsitxes a la paella i cuinar 1 minut per costat.

Ingredients: aigua, gluten de blat, tofu (aigua, faves de soja, sulfat càlcic), oli de gira-sol, llevat (llevat, farina de blat, sal), midó de blat de moro, sal marina, espècies, salsa de soja (aigua, faves de soja, blat, sal marina), goma xantana, goma de garrofí, carragenat, vinagre de poma, lecitina de soja.

Al·lergògens: conté gluten i soja. Pot contenir traces de civada, cacauet, fruits de closca, ou, api, lactis, sèsam, mostassa.

Informació nutricional: 100 g de salsitxa vegetal alemanya ecològica aporten 254 kcal i contenen 13 g grasses (de les quals 1.7 g àcids grassos saturats), 6.7 g hidrats de carboni (dels quals 1.9 g sucres), 26 g proteïnes, 3.1 g fibra alimentària i 1.9 g sal.

Productor: Vegetalia. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-006-AR.

Lliurament a domicili: compra salsitxa vegetal alemanya ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres preparats de proteïna vegetal, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Vegetalia neix el 1987 produint tofu i altres productes de proteïna vegetal. També distribueix diverses marques de productes ecològics. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i uns altres.
VG08

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: