Chorivegano ecològic, a base de soja texturizada, gluten de blat i flocs de civada. És semblant al xoriço però en vegà, amb un alt contingut en proteïna i en fibra.

Presentació: paquet 230 g amb 2 xoriços. Conservar refrigerat.

Preparació: tallar el xoriço en rodanxes d'1.5 cm aprox. Posar oli a la paella, escalfar a foc mitjà i llavors tirar les rodanxes a la paella i cuinar 1.30 min.

Ingredients: soja texturizada, aigua, gluten de blat, flocs de civada, pebre dolç 6%, oli d'oliva, ceba, sal, pebre picant, all, midó de blat de moro.

Al·lergògens: conté blat, civada i soja. Pot contenir traces de cacauet, fruits de closca, api, lactis, sèsam, mostassa, ou.

Informació nutricional: 100 g de chorivegano ecològic aporten 212 kcal i contenen 7.5 g grasses (de les quals 1.3 g àcids grassos saturats), 13 g hidrats de carboni (dels quals 3 g sucres), 20 g proteïnes, 6.1 g fibra alimentària i 1.2 g sal.

Productor: Vegetalia. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-006-AR.

Lliurament a domicili: compra chorivegano ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres preparats de proteïna vegetal, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Vegetalia neix el 1987 produint tofu i altres productes de proteïna vegetal. També distribueix diverses marques de productes ecològics. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i uns altres.
VG59

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: