El bicarbonat sòdic s'obté a partir de guix i sal, no resultant tòxic ni perjudicial per al medi ambient.

En alimentació, es pot usar com antiàcid, per exemple restant acidesa a una vinagreta o en cuinar tomàquet. Un polsim de bicarbonat fa més digestives les verdures i llegums i disminueix el temps de cocció.

Com a llevat, en alliberar diòxid de carboni enfront de productes àcids com la llet i la llimona, dóna esponjosidad. Aquest fenomen també passa en fer pa, ja que el CO2 queda atrapat en el gluten.

Per altres usos, recomanem el llibre "Usos y recetas" del mateix productor.

Productor: La Droguerie Écologique.


La Droguerie Écologique ofereix solucions per a la neteja ecològica i de baix impacte de la llar, usant ingredients simples, eficaços i econòmics, així com un receptari DIY. Certificació ecològica Ecocert, FR-BIO-01 y Soft Impact.
BB02

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: