Bicarbonat sòdic alimentari
Bicarbonat sòdic alimentari
Referència: BB02
Envàs 500 g
El bicarbonat sòdic s'obté a partir de guix i sal, no resultant tòxic ni perjudicial per al medi ambient.
En alimentació, es pot usar com antiàcid, per exemple restant acidesa a una vinagreta o en cuinar tomàquet. Un polsim de bicarbonat fa més digestives les verdures i llegums i disminueix el temps de cocció.
Com a llevat, en alliberar diòxid de carboni enfront de productes àcids com la llet i la llimona, dóna esponjosidad. Aquest fenomen també passa en fer pa, ja que el CO2 queda atrapat en el gluten.
Per altres usos, recomanem el llibre "Usos y recetas" del mateix productor.
Productor: La Droguerie Écologique.
La Droguerie Écologique ofereix solucions per a la neteja ecològica i de baix impacte de la llar, usant ingredients simples, eficaços i econòmics, així com un receptari DIY. Certificació ecològica Ecocert, FR-BIO-01 y Soft Impact.
A la mateixa categoria
Oli d’oliva verge extra 0.75 l
Ampolla d’oli de 0.75 l D.O. Siurana. Varietat arbequina, cultivada a Ulldemolins.
Hatcho miso
Pasta de soja fermentada 24 mesos, sense pasteuritzar. Conservar en fred. Terrina 300 g.
Oli d’oliva verge extra 5 l
Garrafa d’oli de 5 l D.O. Siurana. Varietat arbequina, cultivada a Ulldemolins.