El pebre negre en gra ecològic es pot moldre al moment o utilitzar tal qual per donar aroma i un sabor picant a tot tipus de plats de carn, peix, verdures, pastes i arrossos.

El pebre negre és el fruit sec amb closca del Piper nigrum, arbust originari de l’Índia. Té un sabor picant més intens que el pebre blanc. La piperidina és un alcaloid que estimula la producció de sucs gàstrics i així facilita la digestió de menjars rics en proteïnes i greixos. No convé si es pateix gastritis, úlcera gastroduodenal, pancreatitis, hemorroides o hipertensió arterial.

Productor: Artemis. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-020-CV.


Artemis és un productor alacantí d'infusions i espècies, que va començar als anys 80 recuperant un molí antic i conreant les seves pròpies plantes. També elabora borses d'herbes sota la marca Herbes del Molí. Certificació ES-ECO-020-CV.
HM040

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: