Hatcho miso
Hatcho miso
Referència: NA394
8,96 €
per Unitat
Pasta de soja fermentada 24 mesos, sense pasteuritzar. Conservar en fred. Terrina 300 g.
El hatcho miso ecològic és una pasta de soja sense pasteuritzar elaborada segons el mètode tradicional japonès i fermentada durant un mínim de 24 mesos.
Preparació: condiment per a sopes de miso, salses i plats de verdura, carn i peix.
Ingredients: llavors de soja, aigua, sal marina, ferment koji.
Productor: Terrasana. Certificat d'agricultura ecològica JP-BIO-154.

Terrasana opera des de 1979 produint i distribuint des d'Holanda aliments ecològics. No et perdis els seus excel·lents productes macrobiòtics. Certificació ecològica NL-BIO-01 (Skal).
NA394

Pasta de soja fermentada 24 mesos, sense pasteuritzar. Conservar en fred. Terrina 300 g.
A la mateixa categoria
16 productes a la mateixa categoria:
Disponibilitat: 6 In Stock
Oli d’oliva verge extra 2 l
Garrafa d’oli de 2 l D.O. Siurana. Varietat arbequina, cultivada a Ulldemolins.
Preu
18,52 € per Unitat
Disponibilitat: Esgotat
Disponibilitat: 66 In Stock
Disponibilitat: 1 In Stock
Oli d’oliva verge extra 5 l
Garrafa d’oli de 5 l D.O. Siurana. Varietat arbequina, cultivada a Ulldemolins.
Preu
40,52 € per Unitat
Disponibilitat: Esgotat