Mugi miso
Mugi miso
Referència: NA74
6,70 €
per Paquet
Condiment tradicional japonès a base de soja fermentada >12 mesos. Paquet 345 g.
El mugi miso ecològic és un producte tradicional japonès elaborat amb soja fermentada durant un mínim de 12 mesos, usat com a condiment.
Preparació: utilitzar com a condiment en sopes de miso, salses i plats de verdures, carn i peix.
Ingredients: fabes de soja, ordi, aigua, sal marina, ferment koji.
Productor: Terrasana. Certificat d’agricultura ecològica JP-BIO-154.

Terrasana opera des de 1979 produint i distribuint des d'Holanda aliments ecològics. No et perdis els seus excel·lents productes macrobiòtics. Certificació ecològica NL-BIO-01 (Skal).
NA74

Condiment tradicional japonès a base de soja fermentada >12 mesos. Paquet 345 g.
A la mateixa categoria
16 productes a la mateixa categoria:
Disponibilitat: 1 In Stock
Hatcho miso
Pasta de soja fermentada 24 mesos, sense pasteuritzar. Conservar en fred. Terrina 300 g.
Preu
8,96 € per Unitat
Disponibilitat: 1 In Stock
Disponibilitat: 3 In Stock
Disponibilitat: 2 In Stock