• -30%

Torró de Xixona ecològic de qualitat suprema, avalat pel Consejo Regulador de Jijona y turrón de Alicante. El més tradicional dels torrons es caracteritza per una textura suau i oliosa que satisfà els paladars més exigents.

Ingredients: ametlla torrada marcona 70%, mel de romaní 17%, sucre integral de canya, clara d'ou. No conté gluten.

Productor: Massaxuxes. Torró d'Antonio Plá Ferrándiz, mestres torroners des de 1885. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV.


Massaxuxes ofereix des de 2012 torró ecològic de qualitat suprema produït a Xixona amb l'aval del Consell Regulador del torró de Xixona i Alacant. La producció és a càrrec dels descendents d'Antonio Plá Ferrándiz, qui en 1885 va començar a vendre torrons a Reus. Ara la 5ª generació de mestres torroners aposta pel torró ecològic amb certificació d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV.
MX01