Substitut vegetal de l'ou ecològic a base de farina de cigró i midó de blat de moro. Útil per a preparar truites, crepes, bescuits, quiches i altres plats vegans on s'hagi de substituir l'ou.

Presentació: paquet 350 g.

Preparació: posar 4 cullerades de producte per 140 ml d'aigua i batre fins que no quedin grumolls. Afegir els ingredients de la truita ja fregits, per exemple patata i ceba. Cuinar en paella a foc lent fins a quallar, donar la volta i cuinar per l'altre costat.

Per a altres receptes, procedir segons recepta però substituint l'ou pel batut de producte en aigua. Tenir en compte que un ou equival a 1 cullerada de producte i 4 cullerades d'aigua.

Ingredients: farina de cigró 83%, midó de blat de moro, bicarbonat sòdic, goma guar.

Al·lergògens: no conté gluten ni ou.

Informació nutricional: 100 g de substitut vegetal de l'ou ecològic aporten 367 kcal i contenen 5.2 g grasses (de les quals 0.5 g saturades), 59 g hidrats de carboni (dels quals 8.3 g sucres), 8 g fibra alimentària, 17.3 g proteïnes i 0.12 g sal.

Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra substitut vegetal de l'ou ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes vegans, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Sol Natural neix en 1992 distribuint una marca holandesa d'aliments ecològics. 25 anys després disposen d'un ampli catàleg amb marca pròpia amb més de 300 referències. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i altres.
SN254

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: