Substitut vegetal de la beixamel ecològic a base de farina de cigró i farina d'arròs. Aconsegueix una salsa beixamel vegana cremosa i homogènia.

Presentació: paquet 350 g.

Preparació: posar 4 cullerades d'oli i 2 cullerades de producte, barrejar bé i cuinar fins a aconseguir una massa homogènia. Sense deixar de barrejar, afegir lentament mig litre de beguda vegetal sense sucre. Afegir sal i espècies al gust i portar a ebullició mentre es remou. Apagar el foc i servir.

El sabor pot variar segons la beguda vegetal que triem (arròs, civada, ametlla, soja, ...).

Ingredients: farina de cigró 41%, farina d'arròs, ceba deshidratada.

Al·lergògens: no conté gluten, lactosa ni ou.

Informació nutricional: 100 g de substitut vegetal de la beixamel ecològic aporten 366 kcal i contenen 3.4 g grasses (de les quals 0.5 g saturades), 69 g hidrats de carboni (dels quals 4.4 g sucres), 5.8 g fibra alimentària, 12.2 g proteïnes i 0 g sal.

Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra substitut vegetal de la beixamel ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes vegans, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Sol Natural neix en 1992 distribuint una marca holandesa d'aliments ecològics. 25 anys després disposen d'un ampli catàleg amb marca pròpia amb més de 300 referències. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i altres.
SN255

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: