Chlorella ecològica en pols, apta per a vegans i certificada sense gluten.

La Chlorella vulgaris és una alga unicel·lular amb la major proporció de clorofil·la que es pot trobar, i amb propietats nutricionals úniques: 45% proteïna, 20% carbohidrats, 5% fibra, 10% minerals i vitamines. És rica en vitamina B2 i zinc, que ajuda a protegir les cèl·lules de l'estrès oxidatiu, així com en vitamines B12, C i D.

Pel fet que té capacitat per a combinar-se amb mercuri, plom i cadmi, se la considera un desintoxicant de metalls pesants. A més, és molt preada per la presència del nutrient Chlorella Grow Factor (CGF), que promou la reparació cel·lular i estimula el sistema immune.

D'interès com a complement alimentici per al tractament de malalties degeneratives que impliquin envelliment cel·lular i danys als teixits.

Mode d'ús: 1-2 cullaradetes al dia, barrejades amb aigua o batut. També pot espolvorejar-se sobre el menjar.

Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.


Sol Natural neix en 1992 distribuint una marca holandesa d'aliments ecològics. 25 anys després disposen d'un ampli catàleg amb marca pròpia amb més de 300 referències. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i altres.
SN223

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: