Elaborat a les costes de l’Ordal per Albet i Noya, pioner en la producció de viticultura ecològica. Varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Vinificació: fermentació de 26 dies a 15ºC, 2ª fermentació de 35 dies a 16ºC, clarificació a la mateixa ampolla, envelliment en rima >12 mesos. 12% alcohol en volum. Servir a 6ºC.

Productor: Albet i Noya. Certificat d’agricultura ecològica CCPAE.


Albet i Noya és pioner en el vi ecològic, que produeix des dels anys 70 amb denominació d'origen Penedès. Tenen 80 Ha de vinyes en els Costers de l'Ordal on cultiven fins a 15 varietats de raïm exclusivament ecològic. Produeixen vi blanc, vi negre i cava d'alta qualitat i molt apreciat. Certificació ES-ECO-019-CT.
EV02

A la mateixa categoria

11 productes a la mateixa categoria: