El projecte

Ecoalimentaria és una empresa familiar dedicada a l’alimentació ecològica. Neix el 2010 amb l’objectiu d'oferir un ventall complert d'aliments ecològics, de temporada i proximitat, i cobrir totes les necessitats de la llar en quant a aliments, cosmètics i neteja, sempre amb el segell ecològic.

Els que integrem l'equip ens sentim compromesos amb l'alimentació ecològica, divulguem els seus valors i desitgem que ompli els rebosts de moltes llars. Posem el màxim esforç perquè la teva compra sigui àgil i perquè la rebis en perfecte estat en el teu domicili.

Treballem directament amb productors, et preparem la cistella, te l'enviem i la reps còmodament en el teu domicili.

L'equip

Joan és Enginyer Químic i màster en Agroalimentària. Coneixedor del potencial tòxic dels agroquímics, posa tota la seva energia en pro de l'agricultura ecològica i de disminuir la petjada ecològica. Selecciona els millors productors compromesos amb l'agroecologia, s'ocupa que en la teva cistella no falti de res i que la web vagi com un llamp.

Mireia és escriptora, professora de ioga i guia de naturalesa. Sòcia fundadora de cooperatives de consumidors ecològics, posa la seva obstinació en què no faltin fotos professionals en cada producte que selecciones, i porta les accions de màrqueting i disseny.

Martí conrea la verdura ecològica que et servim, Andreu les teves taronges ecològiques, Jordi et forneix el pa, ... Hi ha un bon equip de professionals que coneixen de bo de bo el que conreen i el que elaboren, i ens aporten aliments nutritius i saborosos.

Loget és el nostre mentor i t'acompanyarà en totes les activitats i concursos de Ecolimentaria.

Loget

Què oferim?

Producte ecològic, de temporada i proximitat. Aquest és el nostre lema, sobretot pel que respecta a fruita i verdura.

Ecològic: com gairebé la totalitat de productes que oferim, amb tots els camps certificats com a ecològics pel CCPAE o organisme equivalent.

De proximitat: baixa despesa energètica en transport i òptima frescor de l'aliment, sense que viatgi de càmera en càmera, sino del camp a la cistella.

De temporada: cada estació amb els seus aliments, conreats a l'aire lliure, i no en hivernacles o en països llunyans.

T'oferim més de 1200 productes ecològics incloent aliments, cosmètica, fitoteràpia i productes per a la llar i la neteja.

Només has de triar els que necessitaràs i ens ocupem de la resta, des de la recol·lecta, passant per la selecció i el correcte empaquetat, fins al lliurament en el teu domicili.