Ecoalimentaria

A Ecoalimentaria estem especialitzats en l'alimentació sana i ecològica. Vinculats amb diferents camps ecològics, t'oferim fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat. Gaudeix de productes ecològics del camp frescos i saborosos.

Des de 2010 et portem a domicili una àmplia gamma d'aliments ecològics. Cobrim totes les necessitats de la llar quant a alimentació eco, cosmètica bio i neteja de la llar responsable amb el medi ambient. Sempre amb el segell ecològic!

Una web potent et permet passejar-te per tots els lineals d'aquest supermercat bio, saber les propietats i beneficis dels diferents productes, afegir-los a la cistella i ultimar la compra en poca estona perquè la rebis còmodament en el teu domicili.

L'equip

Els que integrem l'equip ens sentim compromesos amb l'alimentació ecològica, divulguem els seus valors i desitgem que ompli els rebostos de moltes llars. Posem el màxim esforç perquè la teva compra sigui àgil i perquè la rebis en perfecte estat en el teu domicili.

Joan és Enginyer Químic i màster en Agroalimentària. Coneixedor del potencial tòxic dels agroquímics, posa tota la seva energia en pro de l'agricultura ecològica i de disminuir la petjada ecològica. Selecciona els millors productors compromesos amb l'agroecologia, s'ocupa que en la teva cistella no falti de res i que la web vagi com un llamp.

Mireia és escriptora, professora de ioga i guia de naturalesa. Sòcia fundadora de cooperatives de consumidors ecològics, posa la seva obstinació en què no faltin fotos professionals en cada producte que selecciones, i porta les accions de màrqueting i disseny.

Ens proveïm de camps pròxims de Km 0, en els quals treballen un bon equip de professionals que coneixen de debó el que conreen i el que elaboren. Es cull el precís per a preparar les comandes i que així tota la verdura ecològica estigui fresca. La fruita ecològica també és de proximitat, i en qualsevol cas nacional: menys Km i més sabor. Fins a les taronges són de l'arbre! (és a dir, no passen per cambra).

Loget és el nostre mentor i t'acompanyarà en totes les activitats i concursos de Ecolimentaria.

Loget

Què oferim?

Producte ecològic, de temporada i proximitat. Aquest és el nostre lema, sobretot pel que respecta a fruita i verdura.

Ecològic: com gairebé la totalitat de productes que oferim, amb tots els camps certificats com a ecològics pel CCPAE o organisme equivalent.

De proximitat: baixa despesa energètica en transport i òptima frescor de l'aliment, sense que viatgi de càmera en càmera, sino del camp a la cistella.

De temporada: cada estació amb els seus aliments, conreats a l'aire lliure, i no en hivernacles o en països llunyans.

T'oferim més de 1200 productes ecològics incloent aliments, cosmètica, fitoteràpia i productes per a la llar i la neteja.

Només has de triar els que necessitaràs i ens ocupem de la resta, des de la recol·lecta, passant per la selecció i el correcte empaquetat, fins al lliurament en el teu domicili.