El projecte

Ecoalimentaria és una empresa familiar dedicada a l’alimentació ecològica. Neix el 2010 amb l’objectiu d'oferir un ventall complert d'aliments ecològics, de temporada i proximitat, intentant que els preus dels aliments siguin més assequibles que en els comerços.

Els qui integrem l’equip hem estat membres i fundadors de diverses cooperatives de consum ecològic, i és per això que t'apropem aquest model de compra: producte directe del pagès, et preparem la cistella, te l’enviem a casa i no tens compromís de compra setmanal.

L'equip

L’equip està format per Joan Garcia, Mireia Patiño i un equip col.laborador

Joan Garcia és Enginyer Químic (IQS) i màster en Agroalimentària. Dietoterapèuta. Soci fundador de Ridorta, cooperativa de consum responsable. Li encanta promoure hàbits que disminueixin la impremta ecològica. Com en tot projecte d'envergadura moderada, li toca ser polifacètic: Direcció, Compres, Administració,...

Mireia Patiño és escriptora i experta en Conservació del patrimoni artístic i cultural. Màster en Diàleg Interreligiós (URLL). Fitoterapeuta (Heilpraktiquer). Professora de Ioga (IYTA). Guia de natura. Sòcia fundadora de Ridorta. S'ocupa del Disseny (web, fotografia), Màrqueting, així com de les consultes sobre fitoteràpia i salut. 

Altres col.laboradors.

Treballem amb altres col·laboradors per preparar i repartir cistelles.

Disposem d’un equip de pagesos que col.laboren amb Ecoalimentaria, majoritàriament del Maresme, Lleida i Tarragona, que coneixen de debò allò que cultiven i ens aporten productes nutritius i saborosos.

Finalment un reguitzell d'empreses que produeixen la resta d'aliments, fins a totalitzar els més de 1200 productes que oferim, des de fleca fins a carn, des de fitoteràpia fins a cosmètica natural.

Joan i Mireia a la Fira per la Terra

En Loget, el nostre mentor que t'acompanyarà a totes les activitats i concursos d'Ecolimentaria.

Loget

Què oferim?

Producte ecològic, de temporada i proximitat. Aquest és el nostre lema, sobretot pel que respecta a fruita i verdura.

Ecològic: com quasi la totalitat de productes que oferim, amb tots els camps certificats com a ecològics pel CCPAE o organisme equivalent.

De proximitat: baixa despesa energètica en transport i òptima frescor de l'aliment, sense que viatgi de càmera en càmera, sino del camp a la cistella.

De temporada: cada estació amb els seus aliments, sempre cultivats a l'aire lliure, i no en hivernacles o en països llunyans.

Pots fer la teva cistella a mida, amb més de 1200 productes disponibles, llesta per recollir-la o dur-te-la a domicili.