Què oferim

Organitzem càterings per a empreses: tot tipus d'esdeveniments, trobades, cloendes, presentacions, ...

Els nostres càterings poden incloure biscuiteria, snacks, fruita, sucs, tes, cafès, cava, ... Són sempre productes ecològics, ideals si volem transmetre una imatge de sostenibilitat ambiental, cura de la salut o aposta decidida pel consum ecològic.

Suma-t'hi! Demana'ns pressupost.

Càtering ecològic amb cava

Què val

El pressupost del càtering inclou els productes, la seva correcta presentació i el personal necessari per a atendre adequadament els assistents, així com la recollida final.

Ja coneixes lloc, data, horaris i assistents previstos?

Contacta'ns a info@ecoalimentaria.es o al 93 427 07 07 i en parlem.

Què diuen els nostres clients

"Tant el menjar com el servei varen ser excel·lents. Les persones d'Ecoalimentària es varen adaptar perfectament a les nostres necessitats. Estem molt contentes i contents i segur que els tornem a contactar per futures ocasions."

Cristina Bajet Mestre, consultora energètica, Ecoserveis

"Un bon servei i uns productes ecològics de qualitat i proximitat que tenim al barri on està la nostra seu. Estem encantats de poder organitzar petits refrigeris per les nostres trobades i jornades amb Ecoalimentaria i així reforçar projectes de proximitat."

Miky Aragón, director del Consell d'Associacions de Barcelona

"A l’octubre de 2019 vam confiar a Ecoalimentària el càtering de l'esdeveniment anual més important de la nostra associació. Tot van ser facilitats en quant a la contractació del servei a la mida de les nostres necessitats i a partir de les seves recomanacions. Durant l’esdeveniment es van ocupar de tot de forma impecable. Ecològic, de proximitat i amb el mínim de residus. Molt saludable i sostenible!"

Adela Suñer i Joan Martínez, consultors, Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú

Càtering ecològic amb cava