Ecoalimentaria es compromet a protegir les dades personals dels clients de la tenda virtual, d’acord als terminis establerts en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Un cop el client hagi emplenat el formulari amb les seves dades, Ecoalimentaria les incorpora als seus fitxers i n’és responsable legalment.

El client ha d'emplenar totes les dades que figuren com obligatories al formulari de registre, per tal que Ecoalimentaria pugui prestar-li els serveis oferts al web. El client es compromet a subministrar informació verdadera i completa i a mantenir-la actualitzada.

Ecoalimentaria utilitzarà les dades amb les finalitats següents: prestar-li els serveis contractats, i fer-li arribar informació comercial respecte a productes i ofertes que Ecoalimentaria estimi que poden ser del seu interès.

El client pot accedir a les seves dades personals, rectificar-les i cancel·lar-les, en els terminis establerts a la LOPD. Per a la seva comoditat, podrà exercir aquests drets per correu electrònic a l'adreça info@ecoalimentaria.es, o per correu escrit adreçat a Ecoalimentaria, C/ Canigó 94, 08031 Barcelona.