Com i quan fer la comanda

La comanda es pot fer a través del web www.ecoalimentaria.es, o per e-mail a comandes@ecoalimentaria.es. També es pot fer via telefònica al 93 427 07 07, en horari de 9-13:30 i 16-18:30 h.

Cal efectuar la comanda amb 2 dies d'antelació, respectivament fins dilluns i dimecres a la nit. Es mirarà de servir comandes posteriors, si bé no s'assegura la disponibilitat de tota la fruita i verdura.

Zones de repartiment i producte refrigerat

Ecoalimentaria distribueix productes no refrigerats a tota Espanya peninsular.

Els productes que han d'anar refrigerats (làctics, embotit vegetal, carn, tofu, ...), només se serveixen a Barcelona ciutat, per preservar la cadena de fred.

Dies i horaris d'entrega

Els dies d'entrega són dimecres i divendres, prioritàriament en horari de 16 a 19 h.

A Barcelona ciutat es pot sol·licitar l'entrega en una franja d'almenys 2 h entre 15 i 20 h. A Barcelona província s'entrega de 16 a 19 h. Algunes poblacions fora de les rutes habituals només tenen entrega l'endemà al matí, en horari de 9 a 14 h; en tal cas, poc freqüent, contactem amb el client al rebre la comanda per informar-li d'aquest fet i confirmar l'entrega.

A altres províncies l'entrega és sols en dijous i durant tot el dia, de 9 a 14 i de 16 a 19 h, sense poder acotar l'horari.

Despeses d'enviament

  • Barcelona: 5 € (gratis per compres superiors a 80 €).
  • Barcelona província: 6 €.
  • Altres províncies: 9 €.

També es pot recollir al nostre local al C/ Canigó 94, sense cap recàrrec, en horari de 12 a 14 h i de 16 a 20 h.

Funcionament web

Uf! A hores d'ara ja has fet altres compres online i saps de sobres com funciona: bàsicament afegeixes productes a la cistella, et registres, i esculls on i quan rebre la comanda i com pagar-ho. Per si de cas, unes notes d'interès:

Fruita i verdura: si es ven a Kg, pots demanar quantitats decimals, com 0.3 Kg d'alls, o 2.5 Kg de poma.

Peces grans com a meló, síndria, carabassa (i pollastre): a la web figura el preu mitjà, però es factura segons el pes real. Igual passa amb els paquets de carn i alguns formatges.

Les 5 pantalles finals:

1. Resum: quan ja hagis omplert la teva cistella, dóna-li al carro i aniràs al resum de la teva comanda. Pots modificar-la. Pots afegir el teu val descompte si és el cas.

2. Registre: entra el teu usuari i contrasenya. Si és la 1ª vegada, hauràs d'omplir un formulari amb unes poques dades.

3. Adreça: on rebre la comanda. Deixa'ns els comentaris que desitgis, com la franja horària en què estàs.

4. Enviament: dia de recepció o de recollida en el nostre local.

5. Pagament: anticipat amb targeta (opció recomanable ja que no et cal dur efectiu per al lliurament), o en efectiu, o si prefereixes pots fer una transferència prèvia a l'enviament.

Et demana que confirmis el mètode de pagament. A continuació rebràs un email de confirmació, amb tots els detalls de la teva comanda.

Per cada compra que ens fas generes ecopunts. Tenen una validesa de 12 mesos i en qualsevol moment els pots convertir en un val de descompte. Només cal anar a El meu compte > Els meus ecopunts.

Esperem poder-te servir productes ecològics per molt de temps. Notaràs la diferència!