L'Olivera (Olea europaea) és un arbre les fulles del qual s'utilitzen per les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries. Contribueixen a promoure la salut cardiovascular i a reduir la inflamació. L'olivera és rica en compostos beneficiosos, com l'àcid oleic i els polifenols, la qual cosa la converteix en una opció que contribueix al benestar general.

Presentació: bossa de 50 g.

Preparació: afegir una cullerada de fulles d'olivera a 200 ml d'aigua a punt d'ebullició, deixar reposar 5 minuts i filtrar.

Ingredients: fulles d'olivera procedents d'agricultura ecològica.

Al·lèrgens: -

Productor: Herbes del Molí. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV.

Lliurament a domicili: compra fulles d'olivera ecològiques en línia i rep-les còmodament a casa teva. Aprofita per incloure altres herbes medicinals, així com una àmplia gamma de productes ecològics.


Herbes del Molí és un productor alacantí d'herbes medicinals ecològiques. Fundat per 3 joves que van recuperar un molí amb 500 anys d'història i es van especialitzar en el cultiu, recol·lecció, assecat, destil·lació i processos de transformació de les plantes medicinals. També produeixen sobres d'infusions amb la marca Artemis. Certificació ES-ECO-020-CV.
HM077

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: