• Exhaurit

Conüs de xocolata negra i praliné ecològic, conté diversos cons farcits de xocolata que fan la delícia del paladar més exigent. Aquest producte ha estat guardonat amb l'Innoval 2022 Award en el certamen d'Alimentària Barcelona.

Presentació: paquet 70 g amb diversos cons.

Preparació: llest per a prendre.

Ingredients: xocolata negra 58% (pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, vainilla en pols), galeta (farina de blat, sucre, oli refinat de coco, lecitina de gira-sol, sal marina fina), praliné d'avellana (avellana torrada 50%, sucre de canya integral).

Al·lergògens: conté gluten i fruits secs. Pot contenir traces d'ou, lactosa i soja.

Informació nutricional: 100 g de conüs de xocolata negra i praliné ecològic aporten 511 kcal i contenen 27.7 g grasses (de les quals 13.5 g saturades), 56.1 g hidrats de carboni (dels quals 40.6 g sucres), 5.4 g fibra alimentària, 6.7 g proteïnes i 0.05 g sal.

Productor: Rodellas. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra conüs de xocolata negra i praliné ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes de xocolata, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
VG66

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: