La gelea reial fresca ecològica és la substància blanca gelatinosa segregada per les abelles nodrisses. Amb ella s'alimenten durant 3 dies les larves d'obreres, i durant tota la seva vida les reines. Donat el seu potencial alimentici, les reines són de major grandària, fèrtils i poden posar fins a 3000 ous diaris, vivint fins a 5 anys, mentre que les obreres viuen tan sols 4 o 5 setmanes.

La gelea reial és rica en principis actius relacionats amb el creixement, la regeneració i la vitalitat. És un excel·lent regenerador cel·lular, estimula la circulació sanguínia i el metabolisme, és un tonificant físic, intel·lectual i sexual.

Ingredients: gelea reial fresca. Conservar en fred.

Mode d'ús: prendre el volum de la cullereta incorporada, preferiblement en dejú. Es pot prendre diàriament en qualsevol època de l'any, encara que s'aconsella sobretot a la primavera i tardor.

Productor: Sierra del Sorbe. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-001-CM.


Sierra del Sorbe neix a Guadalajara en 1994 de família d'apicultors que produeixen mel i altres productes apícoles. Els productes de GuanaNatur compten amb la certificació ecològica ES-ECO-001-CM. Els ruscos s'emplacen a l'Alcarria, comarca on trobem el Parc Natural de la Serra Nord de Guadalajara, lloc de naixement del Riu Sorbe. Donada la seva altitud, el rigor climàtic i ser zona protegida, s'obtenen mels d'alta qualitat.
NA35

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: