Bé t'estiguis entrenant per a una prova esportiva o bé, simplement, vulguis sentir-te millor amb tu mateix, aquest llibre aborda tot el que et fa ser essencialment tu.

Quan tens estrès, quan estàs esgotat emocionalment, sobrecarregat de treball, amb excés de pes i descontent amb el teu cos físic, no pots aconseguir assoliments enlloc. O dit d'una altra manera, quan no estàs en forma espiritual, la vida es converteix en un desafiament major, en una sobrecàrrega. Però si aquest «equilibri» mític que sempre vas somiar aconseguir no semblava més que això: un mite..., ara el mite ha deixat de ser-ho.

Es pot considerar aquest llibre com una guia per al benestar complet, un llibre instructiu sobre com aconseguir el nivell més elevat de salut i de satisfacció personal per mitjà de canvis petits però ben enfocats. Presenta nou claus que pràcticament tothom podria complir, des de l'establiment d'objectius fins a com cuidar i adequar l'alimentació, o com afrontar l'estrès, la por, la ira i l'enveja ajudant-nos del poder de la naturalesa i de la nostra capacitat per a enfortir l'ànima

Autors: Brant Secunda, Mark Allen
EditorialGAIA EDICIONS
Nombre de pàgines: 317
Dimensions: 21 x 14,5 cm


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB84

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: