Ningú dubta que existeixi la intel·ligència emocional i, en els últims anys, hem après a detectar-la i fomentar-la. No obstant això, sovint passem per alt l'existencia de l'estupidesa emocional. Carl Alasko, un psicoterapeuta amb una gran experiència i especialitzat en conflictes familiars i de parella, ofereix en aquest lliurament perspicaç les eines essencials per identificar com pot enverinar les nostres relacions de parella, enrarèixer l'entorn laboral i obstaculitzar la harmonia amb els veïns, o fins i tot per què no aconseguim èxits més grans en acords comercials o de negocis amb determinades persones.

A més, aquest llibre va més enllà, i una vegada detectat aquest problema submergit i invisible de l'estupidesa emocional, ofereix les claus i les tactiques que han demostrat més eficàcia al llarg dels anys per resoldre'l de manera definitiva. Això té un efecte sorprenent en el nostre grau de felicitat.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB94

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: