Espagueti blanc d'espelta
Espagueti blanc d'espelta
Referència: NA211
3,27 €
per Paquet
Paquet 500 g
L'espelta d'aquest espagueti ecològic prové del Moianès, on es conrea, es mol el gra i es prepara la pasta, recolçant així l'economia del territori.
La pasta Bonapasta es produeix artesanalment amb motllos de bronze, premsada a baixa pressió i assecada lentament a baixa temperatura, sent molt gustosa i de gran qualitat.
Ingredients: sèmola d'espelta. Temps de cocció 13-15’.
Productor: Bonapasta. Certificat d'agricultura ecològica CCPAE.

Bonapasta és una pasta ecològica Km 0 de gran qualitat, produïda artesanalment a Moià a partir de cultius propers. En utilitzar motlles de bronze, s'obté una pasta més rugosa, i l'aigua i les salses penetren millor. Assecat a baixa temperatura per preservar les característiques nutricionals i de textura de la pasta. Certificació ES-ECO-0019-CT.
NA211

Paquet 500 g
Productes relacionats
A la mateixa categoria
16 productes a la mateixa categoria:
Disponibilitat: 2 In Stock
Disponibilitat: 1 In Stock
Disponibilitat: 9 In Stock
Disponibilitat: 8 In Stock
Disponibilitat: 4 In Stock