La sèmola de blat de moro (polenta) ecològica, s'obté molent el blat de moro sec, la qual cosa la fa més fàcil de digerir.

La polenta és un aliment molt interessant perquè conté els grups principals de nutrients: hidrats de carboni, proteïnes, greixos, vitamines, minerals i fibra. És particularment rica en hidrats de carboni complexos que s'assimilen a poc a poc, per tant, donen energia de llarga durada i sadollen durant una bona estona. Té un contingut relatiu en àcid grassos essencials i en fibra, tant soluble com insoluble. Pel que respecta a la proteïna, com la resta de cereals, és deficient en l'aminoàcid essencial lisina. Aquesta deficiència queda compensada amb el consum de llegum o fruita seca.

Presentació: paquet 500 g.

Preparació: 2 parts d'aigua o brou x 1 part de polenta. Temps de cocció uns 25 minuts.

Ingredients: sèmola de blat de moro de cultiu ecològic.

Al·lergògens: pot contenir traces de gluten, fruits amb pela, cacauet, soja, sèsam i lactis.

Informació nutricional: 100 g de polenta ecològica aporten 350 kcal i contenen 3 g grasses (de les quals 0.7 g saturades), 74 g hidrats de carboni (dels quals 6 g sucres), 1.1 g fibra alimentària, 7.6 g proteïnes i 0.003 g sal.

Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra polenta ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres cereals, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Sol Natural neix en 1992 distribuint una marca holandesa d'aliments ecològics. 25 anys després disposen d'un ampli catàleg amb marca pròpia amb més de 300 referències. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i altres.
SN195

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: