Cuscús integral ecològic obtingut de la molta de blat dur. És típic de la cuina nord-africana i és la base de multitud de receptes, algunes amb carn, unes altres amb verdures i fins i tot unes altres com a pasta.

Presentació: paquet 500 g.

Preparació: amb aquest cuscús prepararàs les millors receptes típiques de la cuina magrebí. Per a això primer cuina el cuscús de la següent forma: posa una mesura d'aigua per cada mesura de cuscús, contant que s'usen uns 75 g de cuscús per ració. Tira l'aigua en una cassola amb una mica d'oli d'oliva, i quan comenci a bullir, tira un polsim de sal, apaga el foc, tira l'humus i mescla. Deixa uns 5 minuts tapat i en repòs. Torna a encendre el foc, si vols afegeix una mica de mantega o una mica més d'oli i remou amb una forquilla perquè els grans quedin ben separats. De seguida estarà llest per a utilitzar com a base per a altres receptes basades en el cuscús.

Nota: en les preparacions tradicionals de cuscús aquest es cou al vapor. Segur que trobes multitud de receptes per a triar!

Ingredients: sèmola integral de blat dur.

Al·lergògens: conté blat. Pot contenir traces de soja, fruits secs de closca, sèsam i cacauet.

Informació nutricional: 100 g de cuscús integral ecològic aporten 338 kcal i contenen 1.5 g grasses (de les quals 0.4 g saturades), 65 g hidrats de carboni (dels quals 3 g sucres), 8.8 g fibra alimentària, 12 g proteïnes i 0.01 g sal.

Productor: La Grana. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra cuscús integral ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres cereals, així com una extensa gamma de productes ecològics.

La Grana
NA458

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: