L'oli personal és un oli íntim ecològic fet amb olis naturals i ecològics de germen de blat, calèndula, rosa mosqueta i arbre del te. Cobreix un ampli rang d'utilització: lubrificant, hidratant, bactericida i fungicida, calmant.

Dotat d'una suggeridora aroma de canyella, ajuda també a despertar el desig. És compatible amb l'ús de preservatius.

Combat la sequedat pròpia de la menopausa.

Propietats: hidratant, cicatritzant, regeneratiu, suavitzant, antiinflamatori, fungicida i bactericida, lubrificant natural.

Ingredients: Triticum vulgare, Rosa rubiginosa, Calendula officinalis, Malaleuca arternifolia oil, Cinnamomun zeylanicum oil, Tocopherol.

El germen de blat (ric en vitamina E) hidrata, afavoreix la fertilitat i retarda l'envelliment. La rosa mosqueta hidrata, regenera i actua com a cicatritzant. La caléndula aporta suavitat i és un potent antiinflamatori. L'arbre del te combat els fongs i bacteris perniciosos. L'aroma de canyella estimula el desig.

Productor: Giura. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Cosmètics Giura-Tort neix a Calonge (Girona) en 1992, produint formulacions pròpies que aviat van aconseguir una gran acceptació. El seu tap de suro les fa fàcilment reconeixibles. De producció artesanal, en general a partir de cultius ecològics propis, actualment els seus productes estan certificats per bio.inspecta.
GI39

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: