Mate ecològic, procedent de Comerç Just al Brasil. El mate és la fulla de l'Ilex paraguariensis que degudament assecada i tallada s'usa per a preparar una espècie de te amarg ric en tanins molt comú en alguns països de Sud-amèrica i especialment a l'Uruguai on és la beguda nacional. Originalment es beu en una espècie de carbassa anomenada mate, del qual presa el nom.

Presentació: paquet de 500 g.

Preparació: existeixen múltiples receptes depenent del país o zona de consum. Una possible preparació consistiria a omplir la carbassa mate amb l'herba mate tres quartes parts, decantar i tornar a la seva posició vertical. Després s'afegeix una mica d'aigua tèbia fins a la seva absorció al cap d'uns segons, i a continuació s'afegeix l'aigua calenta a uns 80 °C, abans que trenqui el bulliment. Després d'un parell de minuts es pot ensellar col·locant la bombeta amb la boca tapada amb el polze, i sense agitar perquè no es tapi.

Socialment es consumeix en grup i es va passant de mà en mà.

Ingredients: mate de Comerç Just.

Al·lergògens: -

Productor: EquiMercado. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-025-NA.

Lliurament a domicili: compra mate online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres herbes medicinals, així com una extensa gamma de productes ecològics.


EquiMercado importa i distribueix aliments de Comerç Just, en el nostre cas tots ecològics, provinents de cooperatives de productors a Equador, Bolívia, Índia, Sri Lanka, etc. Compra directament sense intermediaris segons els criteris de Comerç Just, amb l'aval Fairtrade. Fundat en 1993, opera des d'Ansoáin, Navarra. Certificació segons origen.
EQ28

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: