El pol·len és un aliment essencial en les colònies d'abelles, permetent un gran desenvolupament de l'abella en poc temps. Correspon a les cèl·lules masculines dels estams de flors.

El pol·len ecològic afavoreix el creixement durant la infància. Està especialment indicat per a convalescents i persones majors, retardant l'envelliment. Augmenta el rendiment físic i intel·lectual. Reforça el sistema immunitari. Recomanable en dietes vegetarianes per la seva aportació proteïca, amb els aminoàcids essencials.

Mode d'ús: es recomana prendre diàriament a primera hora del matí, durant dos mesos, deixant períodes de descans de 15 dies. Per a una millor assimilació es barreja amb líquids, com suc de taronja, perquè es trenqui la cutícula que l'envolta.

Productor: Sierra del Sorbe. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-001-CM.


Sierra del Sorbe neix a Guadalajara en 1994 de família d'apicultors que produeixen mel i altres productes apícoles. Els productes de GuanaNatur compten amb la certificació ecològica ES-ECO-001-CM. Els ruscos s'emplacen a l'Alcarria, comarca on trobem el Parc Natural de la Serra Nord de Guadalajara, lloc de naixement del Riu Sorbe. Donada la seva altitud, el rigor climàtic i ser zona protegida, s'obtenen mels d'alta qualitat.
NA115

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: