Bicarbonat sòdic obtingut a partir de guix i sal, no resultant tòxic ni perjudicial per al medi ambient. Té múltiples aplicacions a la llar.

Presentació: paquet 1 Kg.

Ús: Per a la neteja té múltiples funcions: fregar sòls, lavabo, aigüera, forn, netejar el metall. Es pot usar per descalcificar la rentadora, per blanquejar, per afegir al rentavaixella, etc.

En el rentat de la roba, actua de suavitzant i llevataques. I de fet resulta una bona alternativa per a persones amb SQM, que no poden exposar-se als perfums dels detergents de roba.

No podem detallar aquí totes les seves funcions, que es poden consultar extensament en el llibre "Usos i receptes" del mateix productor.

Ingredients: bicarbonat sòdic 99% mínim.

Productor: La Droguerie Écologique.

Lliurament a domicili: compra bicarbonat sòdic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes de neteja de la llar, així com una extensa gamma de productes ecològics.


La Droguerie Écologique ofereix solucions per a la neteja ecològica i de baix impacte de la llar, usant ingredients simples, eficaços i econòmics, així com un receptari DIY. Certificació ecològica Ecocert, FR-BIO-01 y Soft Impact.
BB03

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: