Gel vaixelles automàtic biobel ecològic, amb poder desgreixador, sense perfum ni al·lergògens.

Presentació: envàs 1 l pensat per a 50 rentades. Envàs sostenible RRR de PET reciclatge.

Instruccions d'ús: eliminar manualment les restes de menjar de la vaixella. Carregar el rentavaixella. En el compartiment del detergent, col·locar una dosi de 20 ml per a brutícia normal a plena càrrega, o 25 ml per a vaixella molt bruta a plena càrrega. Es recomana usar programes a 50-60 °C.

En zones d'aigua dura (>150 ppm CaCO3), usar en combinació amb sal i abrillantador biobel.

Composició: >30% aigua, 15-30% segrestant, glicerina, <5% tensioactius no iònics, alcohol d'origen vegetal, espesant, sabó d'origen vegetal.

Tipus d'ingredients: el 99.05% dels ingredients són d'origen natural. No conté fosfonats, EDTA ni ingredients etoxilats i d'origen animal. Apte per a vegans.

Productor: Jabones Beltrán. Certificat ecològic Ecocert.

Lliurament a domicili: compra gel per a vaixelles automàtic ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes de neteja, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Jabones Beltrán produeix saboneria natural des de 1921, amb certificació ecològica Ecocert des de 2011. Situats a Almazora (Castelló) són l'única empresa familiar de saboneria centenària. Productes per a la llar, la roba i la higiene amb ingredients 100% naturals i línies ecològica o SQM.
BG95

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: