Detergent de roba concentrat, amb sabó vegetal com a principal agent actiu. Una vegada usat, el sabó vegetal es descompon de manera fàcil i completa, a diferència d'altres detergents.

Presentació: envàs de 2.4 Kg.

Instruccions d'ús: el detergent es pot aplicar directament a la roba, o si es prefereix en el caixetí de detergent. Per a roba poc bruta aplicar 50 ml, per a roba bruta 70 ml, per a roba molt bruta 90 ml. Per a aquesta mena de detergent, la dosi depèn del grau de brutícia de la roba, no de la duresa de l'aigua. Per a aigües dures pot usar-se un agent rebaixador.

Ingredients: >30% sabó d'olis vegetals, 5-15% soda, 1-5% sulfats d'alcohols grassos de coco, 15-30% minerals d'argila i silicats, <1% suplements balsàmics.

Productor: Sonett.

Lliurament a domicili: compra detergent de roba concentrat online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes de neteja per a la llar, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
BB72

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: