Midó de patata ecològic sense gluten. En la cuina es pot usar com a espessidor i agent ligador, o en l'elaboració de pans i galetes sense gluten.

Presentació: paquet 500 g.

Preparació: com a espessidor es tira en guisats, sopes i salses, absorbint aigua i prenent una consistència gelatinosa que espesseix la preparació. També pot usar-se per a donar cohesió a mescles d'ingredients quan es preparen croquetes, mandonguilles, pastissos i empanades. En altres receptes s'usa com a recobriment o per a arrebossar, doncs en fregir-ho queda cruixent i daurat.

Ingredients: patata.

Al·lergògens: no conté gluten.

Informació nutricional: 100 g de midó de patata ecològic aporten 335 kcal i contenen 0 g grasses (de les quals 0 g saturades), 82 g hidrats de carboni (dels quals 0 g sucres), 0 g fibra alimentària, 0.10 g proteïnes i 0.01 g sal.

Productor: Gluten Zero. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra midó de patata ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres farines, així com una extensa gamma de productes ecològics.

NA501

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: