Midó de patata ecològic sense gluten. En la cuina es pot usar com a espessidor i agent ligador, o en l'elaboració de pans i galetes sense gluten.

Presentació: paquet 500 g.

Preparació: com a espessidor es tira en guisats, sopes i salses, absorbint aigua i prenent una consistència gelatinosa que espesseix la preparació. També pot usar-se per a donar cohesió a mescles d'ingredients quan es preparen croquetes, mandonguilles, pastissos i empanades. En altres receptes s'usa com a recobriment o per a arrebossar, doncs en fregir-ho queda cruixent i daurat.

Ingredients: patata.

Al·lergògens: no conté gluten.

Informació nutricional: 100 g de midó de patata ecològic aporten 335 kcal i contenen 0 g grasses (de les quals 0 g saturades), 82 g hidrats de carboni (dels quals 0 g sucres), 0 g fibra alimentària, 0.10 g proteïnes i 0.01 g sal.

Productor: Gluten Zero. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra midó de patata ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres farines, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
NA501

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: