Truita de verdures amb kale ecològica, amb alt contingut en proteïnes i greixos insaturats. És apta per a vegans.

Presentació: paquet de 250 g.

Preparació: per a prendre tal qual a temperatura ambient, o bé escalfar al bany maria abans d'obrir, o bé fregir lleugerament en una paella.

Ingredients: patates 23%, tofu (aigua, faves de soja, nigari), beguda de soja (aigua, faves de soja, sal marina), patates fregides (patata, oli d'oliva verge extra, sal rosa de l'Himàlaia), ceba, porro 9.5%, oli d'oliva verge extra, espinac 5%, kale 5%, midó de tapioca, sal rosa de l'Himàlaia.

Al·lergògens: conté soja. No conté gluten ni ou ni lactosa. Pot contenir traces de sèsam i fruits de closca.

Informació nutricional: 100 g de truita de verdures amb kale ecològica aporten 163 kcal i contenen 8.9 g grasses (de les quals 1.4 g saturades), 12 g hidrats de carboni (dels quals 1.3 g sucres), 1.5 g fibra alimentària, 8.2 g proteïnes i 1.3 g sal.

Productor: Soria Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-033-CL.

Lliurament a domicili: compra truita de verdures amb kale ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes de proteïna vegetal, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
GH65

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: