El pebre negre molinet ecològic és pebre negre en gra, per ser mòlt al moment gràcies al molinet incorporat. El pebre negre és el fruit sec amb closca del Piper nigrum, arbust originari de l’Índia. Té un sabor picant més intens que el pebre blanc. La piperidina és un alcaloid que estimula la producció de sucs gàstrics i així facilita la digestió de menjars rics en proteïnes i greixos. No convé si es pateix gastritis, úlcera gastroduodenal, pancreatitis, hemorroides o hipertensió arterial.

Presentació: pot de 40 g.

Preparació: s'utilitza per a donar aroma i un sabor picant a tota mena de plats de carn, peix, verdures, pastes i arrossos.

Ingredients: pimenta negra.

Al·lergògens: -

Productor: Artemis. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV.

Lliurament a domicili: compra pebre negre molinet ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres espècies, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Artemis és un productor alacantí d'infusions i espècies, que va començar als anys 80 recuperant un molí antic i conreant les seves pròpies plantes. També elabora borses d'herbes sota la marca Herbes del Molí. Certificació ES-ECO-020-CV.
HM042

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: